VÅR HISTORIE

Chable-konseptet kom til da Erlen flyttet inn i sin lille leilighet i Bø og oppdaget at det ikke var nok plass til ekstra stoler eller bord for gjester. Han ønsket en løsning som var multifunksjonell, harmoniserte med omgivelsene og ikke krevde mye plass.


For å realisere denne ideen, dannet han et team bestående av Lars Eirik og Ulrik. Sammen grunnla de studentbedriften Bean Inventions, som spesialiserer seg i å utvikle innovative og bærekraftige møbler.


Siden vår etablering har vi kontinuerlig arbeidet for å utvikle bedriften og bygge et solid nettverk av viktige samarbeidspartnere som støtter vår visjon om en bærekraftig fremtid. Vårt engasjement stopper ikke med lanseringen av vårt første produkt, Chable. Vi er allerede i gang med å utvikle nye, innovative løsninger som vil holde oss i forkant av bransjen.

Som en ung og fremadstormende bedrift, er vi fast bestemt på å sette et positivt og miljøvennlig avtrykk i verden. Vi gleder oss til å ta deg med på reisen mot en grønnere fremtid, én innovasjon av gangen!

TEAMET VÅRT